Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Hosting

01.
Borduurwerk dat vertrekt vanuit strategie

Uw succes staat voorop

“ Webhosting is een dienst die ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een zogenaamd hostingbedrijf of een webhost.”
Bron: Wikipedia

Een domeinnaam, of kortweg domein, is het website-adres waarop uw website te vinden is (bv. www.brandingpro.be, www.equmedia.be of www.equweb.site).

VEILIGE SERVERS BIJ EQU.MEDIA

Equ.Media werkt samen met gespecialiseerde hostingbedrijven en beschikt ook over eigen servers. Onze prioriteit is niet alleen een moderne infrastructuur maar ook de veiligheid van de servers.

DOMEINREGISTRATIE

Binnen 24 uur kan de domeinnaam van uw wens geactiveerd zijn. Deze kan alle mogelijke extensies hebben .be, .nl, .eu, .com, .net, .vlaanderen, … Domeinnamen worden door ons geregistreerd maar zijn uw eigendom.

E-MAILADRESSEN

Bij elk hostingpakket kan u een oneindig aantal e-mailadressen laten aanmaken.

STATISTIEKEN

Van elke website worden bezoekersstatistieken bewaard die u een goed beeld geven van het verkeer op uw website. Hiervoor werken we samen met Google Analytics.

Onze Hosting specialist