Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Webdesign

02.
Webdesign dat verleidt en bij het nekvel grijpt

Met de juiste branding maak je van je merk een verhaal

Toevallig aangespoeld of er recht naartoe genavigeerd? Hoe bezoekers ook op je webstek belanden, zonder een instant bevredigende ervaring klikken ze meteen rechtsomkeer. Ook webdesign speelt daarbij een cruciale factor. Daarom gaat Onlyhumans telkens voor de perfecte mix van ‘WOW!’ en ‘How can I help you?’ – met de juiste skills, strategie en aanpak, én rekening houdend met de nieuwste trends. Werp gerust een indiscrete blik in onze webdesignkeuken.

Een merk(beleving)

01.
Webdesign met een visie

Aan de livegang van jouw online project gaat een uitgebreid en gestructureerd proces vooraf. Onze webdesigners en interactiespecialisten vertrekken van een duidelijke visie en zorgen ervoor dat je website optimaal zicht- en vindbaar is op het web. Wat ze daarvoor in de strijd gooien?

02.
Development

Websites met een gedateerde look-and-feel, ondermaatse gebruiksvriendelijkheid, een slakachtige laadsnelheid, rommelige navigatiestructuren, SEO-optimalisatie die ver zoek is, … Onze webdevelopers zijn er allergisch voor!

03.
Marketing automation

Je leads warm houden en op het juiste moment doen converteren? Vroeger was het nattevingerwerk, vandaag is er marketing automation. Marketing automation zonder software is als hardlopen zonder sportschoenen.

01.
Webdesign - Trend Watching

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Van alle online projecten verlangen we een topscore op het vlak van gebruiksvriendelijkheid, zoals onze website voor Equnews. De gebruiker staat dan ook centraal in ons ontwerp. Goed gekozen labels, een intuïtieve navigatiestructuur, een slim user-centric design, … Met al die elementen bezorgen we bezoekers een unieke gebruikerservaring.

NUDGING, HET POSITIEVE DUWTJE

Een intuïtieve website die optimaal presteert qua usability draagt bij tot het behalen van de doelstellingen en converteert beter. Om gewenst gedrag te bevorderen, kun je ook nudging inzetten, waarbij je duwtjes in de goede richting geeft zonder de keuzevrijheid weg te nemen.