Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

WordPress

02.
WordPress CMS – Zowel voor eenvoudige websites als complexe webplatformen

Met de juiste branding maak je van je merk een verhaal

Ons team ontwikkelt al sinds 2012 websites in WordPress. Echter gaat onze expertise verder, maar WordPress is ‘where it all started’.

Opensource & gebruiksvriendelijk

WordPress CMS is een opensource content management systeem waarin zowel eenvoudige kleine websites als omvangrijke webplatformen en mobiele applicaties ontwikkeld en beheerd kunnen worden.

WordPress is schaalbaar, makkelijk in gebruik en beschikt over heel wat mogelijkheden (modules) dankzij de actieve community waar ook BrandingPro deel van uitmaakt.

Een merk(beleving)

01.
Schaalbaar

WordPress heeft ruim 10.000 plugins beschikbaar, waardoor het de meest uiteenlopende wensen dekt. Door deze plugins slim te combineren, kunnen we maatwerk oplossingen bieden.

02.
Licentie

WordPress is een open source content management systeem. Dit betekent dat iedereen gratis gebruik kan maken van het CMS, zonder daar licentiekosten voor te betalen.

03.
Eenvoudig

Door meerdere editors en een uitgebreid rollen- en rechtensysteem kunnen we de WordPress backoffice perfect op maat van elke webmaster of beheerder configureren. Tekstbeheer wordt even eenvoudig als in je gekende Word omgeving.

01.
Webdesign - Trend Watching

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Van alle online projecten verlangen we een topscore op het vlak van gebruiksvriendelijkheid. De gebruiker staat dan ook centraal in ons ontwerp. Goed gekozen labels, een intuïtieve navigatiestructuur, een slim user-centric design, … Met al die elementen bezorgen we bezoekers een unieke gebruikerservaring.

NUDGING, HET POSITIEVE DUWTJE

Een intuïtieve website die optimaal presteert qua usability draagt bij tot het behalen van de doelstellingen en converteert beter. Om gewenst gedrag te bevorderen, kun je ook nudging inzetten, waarbij je duwtjes in de goede richting geeft zonder de keuzevrijheid weg te nemen.